Slingerland Bloemen | Accessoires | Creatief


Bekijk website

Welkom bij Slingerland Bloemen

www.slingerlandbloemen.nl

Bedrijfsplaatje

Slingerland is meer dan een bloemenwinkel. Met 3 prachtige locaties biedt het een complete seizoenservaring. Met bloemen, decoraties, workshops en speciale avonden is dit een perfecte combinatie.

 

Website visie

De website wordt gehost op www.slingerlandbloemen.nl. De eerste impressie van de website is de prachtig gemaakte 3d interactieve tour door de winkel in Rotterdam. Naast deze digitale uitnodiging kan de website informatie bieden over workshops en kunnen mensen zich online aanmelden.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2017. Er is in goede externe samenwerking een snelle overplaatsing van het domein in gang gezet waarna het project snel online is gezet. Met de interactieve tour op de welkom pagina krijgt de gebruiker een mooie eerste indruk van de winkel.

Er is gebruik gemaakt van een lichte kleuren combinatie. Knoppen zijn duidelijk en informatie is duidelijk weergegeven, toegankelijk voor iedereen.

Heel leuk en goed contact gehad met het bouwen van de website. Thomas kan snel schakelen als het moet en dat is fijn, zeker als er tijdsdruk achter zit. Voor mij is het ook ideaal dat ik als leek makkelijk dingen zelf kan aanpassen op de website. Ik kan Thomas aan iedereen aanraden voor het bouwen van een goed werkende site!

Sven

Slingerland