Padelclub Victoria


Bekijk website

Welkom bij Padelclub Victoria

www.padelclubvictoria.nl

Bedrijfsplaatje

Sportvereniging Victoria biedt naast hockey, tennis, squash en diverse zaalsporten nu ook padel aan. Met 3 complete nieuwe banen wordt deze snelgroeiende Spaanse sport volledig tot leven gebracht op Victoria.

De website moet informative bieden over Padel en de mogelijkheden om deze sport op sportclub Victoria te kunnen doen. Ook zijn er diverse nieuwsitems die voor iedereen bekend moet worden gemaakt. Daarnaast moet de website overeenkomsten hebben met de websites van de overage sporten die Victoria aanbiedt.

Website visie

De website wordt gehost op www.ibizadesginbylorenzo.nl. Op deze pagina worden enkele voorbeelden weergegeven van producten die zijn gemaakt. Ook zal er via de website een mail gestuurd kunnen worden om voor meer infomatie te vragen. De website is simpel en overzichtelijk.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2017. De website heeft een zelfde sort uitstraling als de andere websites behorende bij sportclub Victoria maar biedt toch een Eigen design. Er is gekozen voor de kleuren behorende bij de sportclub en met een modern lay-out wordt de gebruiker alle informative getoond.

De oude website was al een tijdje een doorn in het oog, maar waar moet je beginnen..
Thomas kwam op mijn pad en door zijn prettige manier van werken, deskundigheid en flexibiliteit heb ik sneller dan verwacht de nieuwe website kunnen lanceren. Vanaf het begin gesprek tot de after-service, de samenwerking was perfect. Ik ben Thomas zeer dankbaar en kan hem dan ook van harte aanraden.

Pim van Zuylenkom

Padelclub Victoria