Hamburgerday.nl


Bekijk website

Welkom bij Hamburgerday.nl

www.hamburgerday.nl

Bedrijfsplaatje

Terwijl wij in Nederland nog niet heel veel stil staan bij de Internationale Hamburger Dag is er toch een Nederlandse top kok die op het wereld toneel mee doet. Chef Diego maakt over de hele wereld de meest bijzondere en lekkere hamburgers.

Dit jaar organiseert Chef Diego een Meat-Up waarbij hamburgers in het zonnetje in Rotterdam worden gebakken. Hiervan gaat de opbrengst naar het geode doel wat de meer dan duizend daklozen in Rotterdam ook een hamburger aan wil bieden. Dit idee heeft onze aandacht getrokken, vandaar dat we met trots deze website willen sponsoren.

Website visie

De website wordt gehost op www.hamburgerday.nl . De website is 1 pagina met verticale scroll mogelijkheden. De pagina geeft alle informatie ebtreffende het evenement weer, zoals de locatie, datum en tijd.

Verder is er gedacht aan het overzichtelijk gebruik van emoticons en worden door de hele website dezelfde kleuren herhaald. In samenwerking is ook besloten om de andere sponsoren weer te geven. Een frisse website is het uiteindelijke resultaat.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2018. Mede door het overzichtelijk in kaart brengen van alle nodige informatie heeft de website een beknopte en duidelijke indruk. Er wordt stil gestaan bij de Chef achter het plan en tevens is er de mogelijkheid om mee te werken aan dit project door het contact formulier in te vullen. De website is volledig gesponsord door Divipower.

Naar aanleiding van international hamburger day kreeg ik de vraag van Thomas van divipower of ik al een website had on dit evenement zichtbaar te maken online ! Ik had daar nog niet niet over nagedacht en er was ook eigenlijk geen budget voor maar divipower wou het graag mogenlijk maken omdat het voor een goed doel was en hebben aangeboden de website gratis te bouwen . Nog geen twee dagen later was de website online en precies zoals ik hem had voorgesteld de juiste informatie en de juiste uitstraling divipower is zeker een bedrijf dat ik aanraden voor je website ze zijn snel denken mee en proffesionel

Diego Buik

Chefkok, Hamburgerday