Bekant Vegetarische Worstenbroodjes


Bekijk website

Welkom bij Bekant

www.bekant.divipower.nl

Bedrijfsplaatje

Bekant is misschien wel de eerste vegetarische worstenbroodjes maker in Nederland! Wat begonnen is als studentenproject is snel uitgegroeid tot een werkelijke onderneming. Met vraag vanuit heel Nederland is dit broojde waarschijnlijk snel overal te zien!

Website visie

De website wordt gehost op www.bekant.divipower.nl Omdat de huidige hosting nog in ontwikkeling is wordt het gehost op een subdomain. Hier zal snel verandering in komen.

De website heeft een frisse uitsraling met een grote welkoms video aan het begin. Met de bekende Brabantse kleuren, rood en wit, wordt de bezoeker welkom geheten in de vegetarische variant op het bekende worstenbroodje.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2018. Er zijn enkele pagina’s opgebouwd waarbij een beknopte samenvatting is gegeven van de werkzaamheden van Bekant. De website heeft een overzichtelijke en frisse uitstraling en zal snel op een nieuwe URL gehost worden.

Thomas kwam met het idee om voor ons startup-bedrijf Bekant een website te maken. Wij waren ontzettend tevreden met Thomas gedurende de periode dat hij aan onze website werkte. Hij kwam met goede voorstellen en had leuke en creatieve suggesties voor de website. Hij dacht mee, maar vond het vooral belangrijk dat het alles naar onze wens was. Dit vonden wij ontzettend fijn!

Valerie van Koeveringe

Bekant