Awesome Rotterdam Landing page


Bekijk website

Welkom bij de Awesome Rotterdam Foundation

www.awesomerotterdam.org

Bedrijfsplaatje

 

De Awesome Rotterdam Foundation is een Rotterdams initatief om start-ups een kans te geven hun idee waar te maken. Met een “send-pitch-cash” concept kan iedereen zich aanmelden om hun idee te pitchen.

Website visie

De website wordt gehost op www.awesomerotterdam.org. De website wordt gebruikt om gebruikers aan te laden melden door een aanmeld formulier in te vullen. Het is één pagina zonder menu navigatie. De gebruiker kan verticaal navigeren.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2017. Er was sprake van zeer hoge tijdsdruk waardoor er adhoc gereageerd moest worden. Door middel van enkele skype sessies en deadlines is de deadline gehaald met een prachtig resultaat.

Normaliter was ik zelf aan de slag gegaan met deze website, helaas lukte mij dat door omstandigheden niet. Gelukkig kon ik op zeer korte termijn nog de hulp van Thomas in schakelen en is het hem gelukt binnen 1 dag alsnog een zeer geslaagde website op te leveren. Het samenwerken verliep erg goed dankzij snelle skype overleggen en het vertalen van het concept naar de site is daarom ook goed gelukt!

Pim Mante

Awesome Rotterdam Foundation