Prijzen

Standaard prijzen maar toch uniek

Bij Divipower houden we niet van verassingen en al helemaal niet als er achter nog een dikke factuur wordt gestuurd. Daar doen we zeker niet aan! In ieder project plan worden alle mogelijke kosten netjes voorgelegd en besproken.

De onderstaande prijzen geven een inzicht in de basis kosten van een template voor een website. De website kan altijd worden uitgebreid met vertalingen, e-commerce, custom-build software, portfolio modules, etc waardoor het duurder kan worden. 

Divi Ontdekker

€  299 – 399

Laat iedereen kennis met jouw maken door middel van  een prachtige one-page website.

Divi Baas

€  449 – 649

Laat met trots zien aan iedereen wat jij aanbied. Een prachtige website tot wel 5 pagina’s.

Divi Legend

€  799 +

De sky is niet eens meer de limit! Haal het meeste uit het internet. Neem contact op voor meer informatie.

Alle bovenstaande zijn exclusief BTW. Omdat ieder project uniek is zijn de bovenstaande prijzen een richtlijn, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

FAQ

Ben ik met een pakket van 349,- klaar voor internet?

Dat kan zeker, echter kan het ook zo zijn dat het toch duurder uit kan pakken. We moeten alle informatie op tafel leggen, het beheren van een website vraagt meer dan alleen het designen. Zo moet de website op een server gehost worden, beheerd worden en onderhouden. Het hosten van een website is minimaal nodig en kan al vanaf 7,- per maand*. Voor meer informatie betreffende bijkomende kosten raden we u aan contact op te nemen of een email te sturen naar info@divipower.nl
*prijzen kunnen verschillen per hostingpakket

Ik heb al een website, wat nu?

Als u al een website heeft zijn de eerste stappen om online te zijn al gemaakt! In samenwerking met u wordt een plan uitgesteld om de ‘oude’ website om te wisselen naar het nieuwe format.

Kan ik van pakket wisselen?
Natuurlijk kan dat! Het meest belangrijke aspect van jouw website, de hosting en webservice zijn dan al geregeld. De inhoud van jouw website zal opnieuw worden opgesteld om een nieuwe indeling en lay out te creeëren voor jouw nieuwe plan. Voor meer informatie raden we het je aan een email te sturen naar info@divipower.nl voor meer informatie.
Wat als ik na enkele maanden iets anders op mijn website wil?

Het meest mooie aan de software die DIVIPOWER gebruikt is de toegankelijkheid en flexibiliteit. Afhankelijk van jouw pakket kan jij zelf aanpassingen maken. Je kan gebruik maken van de Divi-training of gebruikt het wereldwijde web voor oplossingen. Daarnaast biedt DIVIPOWER uiteraard de mogelijkheid om samen tot een nieuwe website te komen. Een nieuwe online look kan soms heel goed doen!

Hoe moet ik betalen?

Een zo goed mogelijke indicatie zal vooraf opgesteld worden. Zo wordt er gerekend of er nog eventueel website hosting nodig is of dat u daadwerklijke alleen webdesign nodig heeft. Aan het eind zal u gefactureerd worden.

Hit us up!

Divipower
Onderdeel van TPVW
KvK: 67047270

info@divipower.nl
www.divipower.nl