Aan de slag

goede voorbereiding

Uw website, samen aangepakt.

Divipower werkt met de goede soft -en hardware, maar een echt geode samenwerking ligt ook in de persoonlijke sfeer. Een prettige samenwerking is voor ons erg belangrijk en met u kan een optimaal plan worden opgesteld zodat u snel online kunt zijn!

Wij zijn niet alleen actief voor klanten zonder website, mocht u al een website hebben maar bent u niet geheel tevreden over de look and feel, de snelheid, beveiliging of wilt u het gewoon weer bijwerken, ook dan kunnen wij u helpen.

Planning

Een goede planning is belangrijk om het project met een mooi resultaat af te kunnen ronden. In de plan-fase wordt gekeken naar wat er allemaal nodig is, denk hierbij aan een logo, teksten en ontwerp wensen. Mocht u nog geen website hebben en bent u hier nog zoekende in, helpen wij u hier uiteraard graag vrijblijvend in.

Ontwerpen

Nu er een plan is opgesteld is het tijd om te beginnen met het maken van een mockup. Kleuren, vormen, teksten en nog veel meer wordt hierbij uitgeprobeerd. Uiteraard hopen we dit proces samen met u te kunnen doen, mocht u dit liever compleet willen uitbesteden is dat ook mogelijk.

Ontwikkelen

Nu we samen door de mockups zijn doorgelopen is het tijd om ook daadwerkelijk het te maken. U krijgt toegang tot een ontwikkel omgeving waar u de werkzaamheden van uw website goed in de gaten kan houden.

Testen

De website is vrijwel af! Alle functies worden goed getest en de laatste veranderingen worden doorgevoerd. Tijd om een social-media post te schrijven dat we er klaar voor zijn…

Live!

De website staat nu echt live. We zijn van de test-omgeving verplaatst naar de daadwerkelijke url en de website werkt.

Controle

Na de lancering van de website heeft u volledige controle over uw website, wilt u een nieuw bericht of foto erop zetten? dat kan! Met persoonlijke hulp wordt u geholpen zodat u de belangrijkste functies van uw nieuwe website binnen no-time onder de knie heeft. Als u dit liever volledig uitbesteedt is dat uiteraard ook mogelijk.

Hit us up!

Divipower
Onderdeel van TPVW
KvK: 67047270

info@divipower.nl
www.divipower.nl