Heel leuk en goed contact gehad met het bouwen van de website. Thomas kan snel schakelen als het moet en dat is fijn, zeker als er tijdsdruk achter zit. Voor mij is het ook ideaal dat ik als leek makkelijk dingen zelf kan aanpassen op de website. Ik kan Thomas aan iedereen aanraden voor het bouwen van een goed werkende site!

Sven

Slingerland

Normaliter was ik zelf aan de slag gegaan met deze website, helaas lukte mij dat door omstandigheden niet. Gelukkig kon ik op zeer korte termijn nog de hulp van Thomas in schakelen en is het hem gelukt binnen 1 dag alsnog een zeer geslaagde website op te leveren. Het samenwerken verliep erg goed dankzij snelle skype overleggen en het vertalen van het concept naar de site is daarom ook goed gelukt!

Pim Mante

Awesome Rotterdam Foundation

Geweldige manier van werken, totaal verbaasd. Ik keek zelf op tegen het proces om op zoek te gaan naar een nieuwe webdeveloper. Met Thomas ging dat goed! Fijne samenwerking en direct en snel resultaat. Wensen werden direct uitgevoerd en soms in eerlijk overleg ook afgekeurd. Fijne eerlijke samenwerking met snel en direct resultaat; aanrader!

Maarten Touw

CEO, 360VirtualYachts

Thomas is flexibel, creatief en draagt zelf idee├źn aan. Zaken doen met hem is plezierig en je weet waar je aan toe bent.

Minke Hooghiemstra

Beladon

Voor ons was een nieuw concept in de markt zetten een spannende combinatie tussen de inrichting van een fysieke omgeving en die van een website. Wetende dat de website het eerste visuele visitekaartje is voor onze fysieke omgeving. Het is Thomas gelukt om niet alleen een hele toffe website te maken die volledig aansluit bij onze fysieke omgeving maar ook om ons stap voor stap mee te nemen in het proces van visualisatie. Zijn heldere manier van communiceren, het altijd op tijd nakomen van afspraken en zijn flexibiliteit zijn voor ons een geweldig ervaring geweest en kunnen we iedereen van harte aanbevelen. Zijn sportieve inslag was natuurlijk mooi meegenomen.
Namens het Sportlounge team dank!

Peter van Wingerden

Sportlounge Team, The Sportlounge

Ik ben erg blij met mijn website (www.skillz4u.nl)! Niet alleen is het eindresultaat fantastisch. Ook de samenwerking was erg fijn. Thomas dacht mee, en attendeerde mij op punten waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Daarnaast is Thomas zelf een vriendelijk en behulpzaam persoon . Dit is ook de reden dat ik Divipower aan iedereen aanbeveel als partner om de online wereld mee te betreden. Makkelijk, snel en super goed

Ruben Marciante

Trainer, Skillz4U

Thomas is bezig om een mooie site voor ons Sidecarteam te maken, Team99.nl.
Thomas is een hele fijne gozer om mee te werken en luistert goed naar wat je wilt. En kan het ook nog eens maken ook.

Thom van de Lagemaat

Rijder, Sidercar Team #99