Virtual Yachts


Bekijk website

Welkom bij Virtual Yachts

www.360virtualyachts.nl

Bedrijfsplaatje

Gebruik makende van de meest recente technologie maakt Virtual Yachts het onmogelijke mogelijk. Ervaar zelf hoe het is om op een superjacht te lopen en dankzij de geweldige Virtual Reality mogelijkheden alles te kunnen zien.

 

Website visie

De website wordt gehost op www.360virtualyachts.nl. Bij het ontwikkelen van deze website was het al snel duidelijk dat een weergave van enkele impressies belangrijk was. Dit is terug te zien op de website, er zijn enkele introductie video’s te zien van enkele jachten. Ook zijn er 3 superjachten uitgelicht waar de gebruiker meer informatie over kan opvragen.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2017. Met enkele prachtige introductie video’s wordt meteen duidelijk hoe gaaf de projecten van deze groep zijn. Ervaar het snel zelf!

Geweldige manier van werken, totaal verbaasd. Ik keek zelf op tegen het proces om op zoek te gaan naar een nieuwe webdeveloper. Met Thomas ging dat goed! Fijne samenwerking en direct en snel resultaat. Wensen werden direct uitgevoerd en soms in eerlijk overleg ook afgekeurd. Fijne eerlijke samenwerking met snel en direct resultaat; aanrader! Maarten Touw

CEO, 360VirtualYachts