The Sportlounge


Bekijk website

Welkom bij The Sportlounge

www.thesportlounge.nl

Bedrijfsplaatje

Het is tegenwoordig helemaal zo gek niet meer, het nieuwe werken. Of je nu aan het wachten bent op de hockey training van uw zoon of in de trein zit, u wilt werken. The Sportlounge speelt in op deze beheofte. The Sportlounge tovert clubhuizen om tot comfortabele werkplekken waar u van alle gemakken bent verzien.

Website visie

De website voor The Sportlounge wordt gehost op www.thesportlounge.nl. Deze pagna wordt opgebouwd met een one-page design. In één pagina wordt doormiddel van afbeeldingen de inhoud direct weergegven.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2016. Het is een one-page website waar de gebruiker verticaal door navigeert.

Voor ons was een nieuw concept in de markt zetten een spannende combinatie tussen de inrichting van een fysieke omgeving en die van een website. Wetende dat de website het eerste visuele visitekaartje is voor onze fysieke omgeving. Het is Thomas gelukt om niet alleen een hele toffe website te maken die volledig aansluit bij onze fysieke omgeving maar ook om ons stap voor stap mee te nemen in het proces van visualisatie. Zijn heldere manier van communiceren, het altijd op tijd nakomen van afspraken en zijn flexibiliteit zijn voor ons een geweldig ervaring geweest en kunnen we iedereen van harte aanbevelen. Zijn sportieve inslag was natuurlijk mooi meegenomen.
Namens het Sportlounge team dank!

Peter van Wingerden

Sportlounge Team, The Sportlounge