Skillz4u


Bekijk website

Welkom bij Skillz4U

www.skillz4u.nl

Bedrijfsplaatje

 

Skillz4U is een geweldige startup van studenten die het studeren weer aantrekkelijk proberen te maken. Met leuke studie middelen kan iedereen leren hoe je het beste kunt studeren.

Met informatieve presentaties wordt de saaie stof leuk bijgebracht en maak je kennis met handige studie methodes.

Website visie

De website wordt gehost op www.skillz4u.nl. Omdat Skillz4U een ontwikkelings bureau is werd er een schools thema gebruikt. Er is meteen te zien dat de header een schoolbord is. Met leuke afbeeldingen ziet de gebruiker het pakket van Skillz4U en worden de methodes uitgelegd.

Resultaat

De website is opgeleverd in 2017. De website heeft meerdere pagina’s die door een navigatiemenu te bereiken zijn. De website heeft donkere en lichte tinten met veel afbeeldingen. Er is een school-thema op de pagina’s te zien.

Ik ben erg blij met mijn website (www.skillz4u.nl)! Niet alleen is het eindresultaat fantastisch. Ook de samenwerking was erg fijn. Thomas dacht mee, en attendeerde mij op punten waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Daarnaast is Thomas zelf een vriendelijk en behulpzaam persoon . Dit is ook de reden dat ik Divipower aan iedereen aanbeveel als partner om de online wereld mee te betreden. Makkelijk, snel en super goed Ruben Marciante

Trainer, Skillz4U