Prijzen overzicht

bekijk voor meer vragen onze FAQ

DIVI ontdekker

€349

Eenmalig*/v.a.
Prachtige one-page website.

1 Pagina
Contact formulier
Verticale scroll
Maand nabewerking

DIVI Krachtwerker

€499

Eenmalig*/v.a.
Benut tot wel 4 pagina’s naar keuze

Tot wel 4 pagina’s
Contact pagina
Menu navigatie
1 Maand nabewerking
Training toegang

DIVI Baas

€799

Eenmalig*/v.a.
Volledige DIVIPOWER

Onbeperkt Pagina
Contact pagina
Parallax verticale scroll
Maand nabewerking
Training Toegang
Videosupport  

*Bijkomende kosten kunnen maandelijks afgeschreven worden
Lees meer bij onze
FAQ

FAQs

Leer meer over onze prijsplannen

Ben ik met een pakket van 349,- klaar voor internet?

Dat kan zeker, echter kan het ook zo zijn dat het toch duurder uit kan pakken. We moeten alle informatie op tafel leggen, het beheren van een website vraagt meer dan alleen het designen. Zo moet de website op een server gehost worden, beheerd worden en onderhouden. Het hosten van een website is minimaal nodig en kan al vanaf 7,- per maand*. Voor meer informatie betreffende bijkomende kosten raden we u aan contact op te nemen of een email te sturen naar info@divipower.nl
*prijzen kunnen verschillen per hostingpakket

Kan ik van pakket wisselen?
Natuurlijk kan dat! Het meest belangrijke aspect van jouw website, de hosting en webservice zijn dan al geregeld. De inhoud van jouw website zal opnieuw worden opgesteld om een nieuwe indeling en lay out te creeëren voor jouw nieuwe plan. Voor meer informatie raden we het je aan een email te sturen naar info@divipower.nl voor meer informatie.
Wat als ik na enkele maanden iets anders op mijn website wil?
Het meest mooie aan de software die DIVIPOWER gebruikt is de toegankelijkheid en flexibiliteit. Afhankelijk van jouw pakket kan jij zelf aanpassingen maken. Je kan gebruik maken van de Divi-training of gebruikt het wereldwijde web voor oplossingen. Daarnaast biedt DIVIPOWER uiteraard de mogelijkheid om samen tot een nieuwe website te komen. Een niewe online look kan soms heel goed doen!
Hoe moet ik betalen?
Een zo goed mogelijke indicatie zal vooraf opgesteld worden. Zo wordt er gerekend of er nog eventueel website hosting nodig is of dat u daadwerklijke alleen webdesign nodig heeft. Aan het eind zal u gefatureerd worden.
Wat is de DIVI training?
De DIVI training is toegangkelijk voor klanten die toegang hebben tot hun website portal. Wij installeren een training voor u waar u de gehele gebruikte software kunt leren. Deze training is alleen in het Engels.
Wat is de videosupport en heb ik dit nodig?
Divi is misschien wel een van de meest toegankelijke software dat dit uiteraard niet verplicht nodig is. Echter, soms kan een back-end softwaren wel ingewikkeld zijn, of heeft u gewoon wat hulp nodig om op weg te komen. Deze extra hulp wordt aangeboden door middel van videosupport. U ontvangt een video uitleg van uw probleem met stappen hoe u uw problematiek kan aanpakken.