Een goede voorbereiding is het halve werk

De eerste nodige gegevens zullen de basis gegevens zijn. Heeft u al een website? Veel informatie kan daarvan gebruikt worden, Deze data kan ik online opzoeken. Mocht u nog geen website hebben dan worden deze gegevens uitgewisseld en worden ze door ons verwerkt.

1)

Algemene basis gegevens:

Wat wil u de bezoeker van uw website vertellen? Denk hierbij aan inhoudelijke teksten.
Mocht u al een website hebben dan kan veel informatie hier van worden afgehaald. Dit zal basis informatie zijn wat niet veranderd is.

Uw bedrijfslogo. Mocht u gebruik willen maken van speciale afbeeldingen kunnen die aangegeven worden.

Mocht u gebruik willen maken van bepaalde afbeeldingen of foto’s kunnen deze opgestuurd worden. Deze zijn afhankelijk voor de lay-out en design van de website.

Welke impressie wilt u de gebruikers van uw website geven? Dit is een zeer belangrijk aspect van uw online visitekaartje. Maak gebruik van een vaste huiskleur en laat de gebruiker vertrouwd over aan uw website.

Algemene inlog gegevens voor de desbetreffende website zullen nodig zijn om aanpassingen te kunnen maken. Er zullen geen aanpassingen worden gemaakt voordat er een plan is opgesteld.

2)

Het develop proces:

i

Lay-out en indeling

Het ontwerpen en in kaart brengen van de website neemt veel tijd in beslag. Dit is ook het leuke creatieve aspect. Wat is de boodschap die de klant over wilt dragen en op welke manier komt dat goed naar voren?
Ook wordt er gekeken naar de opbouw van de website. Wordt het een one-page website met verticale scroll of wordt het uitgebreidt met enkele pagina’s.

Ontwikkeling

In dit deel van het proces wordt de gewenste inhoudt ingevuld in de lay-out. Wat komt goed naar voren en wat kan beter op een andere manier worden geplaatst. In dit deel van het proces wordt de juiste inhoud opgesteld wat goed met de weerspiegeling van de website tot zijn recht komt.

Z

Bewerken en uitwerken

Nu de lay-out en inhoud vastgesteld is kan het uitwerken beginnen. De site heeft zijn structuur gekregen en kan op kleine aspecten nog worden aangepast. Past die kleur er toch niet goed bij? Misschien hier toch een wat kleinere knop? laat het ons weten en we werken er samen aan.

3)

Live!

Na het opleveren van de website zullen alle benodigde gegevens uitgewisseld worden. Zo heeft u onbeperkt toegang tot alles en kunt u zelf aanpassingen verwerken.

De website zal na een DNS-wijziging online komen te staan. Dit bedraagt meestal 24-48 uur. Deze tijd kan goed gebruikt worden om uw nieuwe Facebook post te schrijven om uw nieuwe website kenbaar te maken!

Zodra uw website online staat is deze te bereiken via de opgegeven URL.

Zorg ervoor dat uw website de meest recente software gebruikt. Dit voorkomt onwillige fouten en zorgt voor een betere prestatie van uw website. DIVIPOWER biedt een onderhoud pakket aan waarbij uw complete website door ons wordt bijgewerkt naar de meest recente software.

In de eerste paar weken na het live zetten van de website zult u vaak genoeg nieuwe ideeën krijgen te horen. Dit is leuk! Mocht u na gebruik toch bedenkingen hebben over bepaalde aspecten kunnen deze nog verwerkt worden

Wij raden u aan uw nieuwe website te delen op al uw social media platformen. Maak gebruik van uw website rapportage en leer van uw website gebruikers!


www.